Wat staat er op jouw menu?
Het maken en eten van voedsel heeft een grote klimaatbelasting. Hoe kunnen we in de zorg bijdragen aan het verminderen hiervan en bijdragen aan verduurzaming in de zorg. Tijdens het symposium maak je kennis met inzichten en praktijksituaties om gezonde en duurzame voedselkeuzes te maken.
Programma
12:00 – 13:00 inloop met lunch
13:00 – 13.45 Voetafdruk verkleinen, welzijn vergroten. Hoe doe je dat in de praktijk? – Rudi Crabbé & Anton François van ToekomstProef
13:50 – 14.35 1e ronde van 3 interactieve sessies (je volgt alle 3)
Sessie 1: Eiwittransitie in de praktijk; Reade + Martini ziekenhuis i.s.m. Roy Vullers van Vitam
Sessie 2: Duurzaam inkopen en verbinden; Interzorg, Distrivers en Botmas i.s.m. Jeanine Hiemstra van Distrivers
Sessie 3: Financiering en ketensamenwerking; Roelof Bos van Interzorg
14:35 – 15:00 Pauze
15:00 – 15:45 2e ronde van 3 sessies
15:50 – 16:35 3e ronde van 3 sessies
16:40 – 17:00 plenair wrap up
17:00 uur afsluitend informeel drankje/hapje
Locatie:
Koninklijke Visio
Amersfoortsestraatweg 180
Huizen
Als lid of bedrijfslid van FMG ben je van harte welkom.
Aanmelden kan hieronder: